Föreläsningar

Entreprenad juridik – På en förståelig nivå
Ofta upplevs juridiken svår och krånglig. Under mina föreläsningar förklarar jag grunderna i AB04 och ABT06. Ger er verktygen ni behöver för att undvika tvister.

Målgrupp arbetsledare, projektledare & personer med ledande befattningar.

Entreprenörskap
Följ min resa som entreprenör! Beroende på målgrupp läggs fokus på olika delar av entreprenörskapet!

Målgrupp nya/blivande entreprenörer.

IT Säkerhet
Skydda din digitala framtid! IT-säkerhets föreläsning där vi utforskar de senaste strategierna och teknikerna för att säkra ditt nätverk, dina data och dina digitala tillgångar. I en värld där cyberhot ständigt utvecklas, är det avgörande att hålla sig uppdaterad med de bästa skyddsåtgärderna. Våra experter, som är ledande inom cybersäkerhet, delar med sig av deras djupgående kunskaper och insikter om hur du kan förebygga, upptäcka och hantera säkerhetshot.

Varför fiber
Förklarar när man ska välja fiber som medieöverföring. För och nackdelar mot andra medieöverföringar som trådlöst, koppar m.m. Ni får också ta del av mina erfarenheter av medieöverföring och olika installationstekniker i olika miljöer.

Driftsäkert fibernät
Hur länge håller dagens fibernät? Vad kan vi som nätägare & tekniker göra för att förlänga livslängden på fibernäten och minska risken för avbrott?